Tuesday, July 31, 2012

PEMBEKAL dan PEMBORONG telekung lycra

Jika anda mahu dapatkan telekung lycra ini secara borong.. kami sangat alu2kan

Sila hubungi AGEN TERDEKAT anda dari senarai sebelah kanan blog ini

Ape tunggu lagi...tempahlah sekarang dan dapatkannya pada harga yang PALING MURAH & MUNASABAH!! (^^) Seiring dengan kualiti yang ditawarkan!!







77 comments:

  1. Assalam kalau nak buar dropship macmana?
    email sy rezekiserikandi69@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Salam... sy berminat untuk jadi agen dropship. Blh email sy ermyshafilah@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, saya berminat untuk menjadi agen. tolong email kan maklumat ke azra_gia@hotmail.com. tq

    ReplyDelete
  4. Sy nk beli secara borong.. Tlg email kn detail mcm mana nk order nanie_18gurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam,boleh email sy utk beli borong,beautyniesya86@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Salam,tlg email secara detail utk borong telkung amorsyida@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam sya berminat untuk jadi agen dropship
    emel saya- lala_fahana@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  8. Aslm. Sy berminat nk jd agen dropship. Bole emailkn sy azuraf_b@yahoo.com . Tq

    ReplyDelete
  9. Assalam kalau nak buar dropship macmana?
    email sy fidahamid80@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Salam, Saya berminat nak jadi agen anda, boleh tolong email lebih terperinci kepada saya Email: wyda90@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam , saya berminat untuk menjadi agen anda . email: nabilah_rahman89@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam..saya berminat utk jadi agen anda..boleh tolong email saya detail zie_ajmaja@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. salam..saya berminat nk jadi dropship..plz email alinamen@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. saya berminat utk jd doorship
    harap dapat emel ke mawarni.sani@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  15. salam. saya berminat utk menjadi agen di Pahang. emel islahiah273@gmail.com

    ReplyDelete
  16. salam, sy nak tnya mcmmane sy nak jd agen eye..
    ni alamat email sy cikhuda_85@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Salam. Sila email sy tentang cara untuk menjadi agen dropship dan harga borong (jika ingin membeli secara borong) email: faiz_2304@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. saya berminat nak menjadi agen, saya ada membuat persetujuan utk memborong pada salah seorang agen from Shah alam. Nak minta kebenaran boleh tak ambil gambar dari sini utk saya punya page. Atau saya kena tangkap gambar sendiri. Looking forward for your reply. aryfa75@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  19. assalam sis,
    saya berminat dapatkan harga borong untuk telekung lycra.
    boleh nasihat kan saya?

    ReplyDelete
  20. salam saya ingin tahu ukuran telekung kanak2. Tq email aryfa75@gmail.com

    ReplyDelete
  21. assalam.. sy berminat utk jd agent doorship.
    email sy - amani_amidala@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. boleh email sy details utk agent dan dropship?
    nzura.shams@gmail.com
    tq.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum... Sila email sy tentang cara untuk menjadi agen dropship dan harga borong (jika ingin membeli secara borong) secara detail..terima kasih (from sabah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. email allhulkmesr@yahoo.com

      Delete
  24. Saya berminat membeli secara borong.sila email details fariza.iskandar@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Salam sya berminat utk membeli secara borong...pls email
    intansuhana@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Boleh email harga borong n jumlah minimum ? hfazlyn@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam, saya berminat untuk jadi agen di Putrajaya/ Bangi. Emel saya di ruhana.latif@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Saya berminat menjadi agent utk Labuan. Boleh e-mail saya d alynazellynn@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  29. Salam saya ingin menjadi agen dan juga ingin tahu harga borong..tolong emel ke chfatimah@eng.usm.my

    ReplyDelete
  30. Salam,

    saya berminat untuk jadi agen/dropship/pemborong...boleh emailkan saya detail tak? azoora.collections@gmail.com

    ReplyDelete
  31. salam, sy nak tnya mcmmane sy nak jd agen eye..
    ni alamat email rubizila@spnb.com.my.Blh tak bg harga borong dan qty yang perlu dibeli

    ReplyDelete
  32. salam. berminat nak tahu cam ne nak jadi agen. emailkn butiran ye sueizud@gmail.com. tqvm.

    ReplyDelete
  33. salam, Saya berminat tuk jadi agen.. boleh hantar butiran x kat email saya, tyah_saman@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. Saya nak beli telekung utk emak saya bewarna hitam. Boleh tahu harga. emel to ckyndyg206@gmail.com.- tqvm. jemput ke www.myhabibysuperb.com jugak.

    ReplyDelete
  35. Salam sya nak jadi ejen email ke nurkasihmohdrazlan@ymail.com

    ReplyDelete
  36. saya berminat nk beli secara borong, nk tau brp hrganya dan paling minimum brp
    pasang sy blh beli....zaimintan@yahoo.com.

    ReplyDelete
  37. saya berminat nk beli secara borong. nk tau harga minimum dan bagaimana caranya.. emails saya p.nurfateha@gmail.com.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  38. salam saya berminat nk jd agen/agen dropship.mcm mana caranya..blh email nur_rizq@yahoo.com.....tq

    ReplyDelete
  39. Nak beli borong macam mana? And minimum bape dan berapa ringgit 1 piece?
    Emel sy...
    lailyfarhan02@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  40. salam..saya berminat ingin beli borong. minta emailkan senarai harga dan jenis/pilihan telekung yang ada ke mujahid2709@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Salam..berapa hrga borong tlkg lycra..?
    Afificity@ymail.com

    ReplyDelete
  42. assalam..utk beli secara borong hrga brape n kuantitinya?telekung rainbow,email..sitiyushafida86@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum.saya berminat nak beli borong. Can you email me the deatil of prices for telekung Jameelah and lycra at umi_rock@hotmail.com.

    Thank you

    ReplyDelete
  44. berminat utk membeli secara borong... berapa helai untuk sekali borong? email ke esahan_87@yahoo.com... thanks

    ReplyDelete
  45. Salam..sy berminat utk buat dropship... email sy please.. ariffhelmi@gmail.com

    ReplyDelete
  46. salam saya berminat nk wat dropship..hrg borong brp... zawinnajiha@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. salam saya berminat nk wat dropship..hrg borong brp... zawinnajiha@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Bape harga borong???
    What app 0192738038

    ReplyDelete
  49. Salam, saya berminat untuk menjadi agen.. harga borong berapa ye?
    email ziziehamizah@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Email keqnaa@gmail.com...nak beli borong

    ReplyDelete
  51. Nak tau secara borong pliz email me. Atisiti84@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  52. Nak tau secara borong dan agen dropship email lustdc5@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Pm harga borong
    jamilaismail82@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. berminat menjadi agent dropship anda utk kawasan kajang & bangi.. pls email to me the details.. silly.fuzz@gmail.com.. thank u.. Wassalam..

    ReplyDelete
  55. bole sy tau secara detail untuk menjadi agent dropship n pembelian borong x?
    email me: emmifaridah@live.com

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum
    Email harga borong telekung lyrca ni.

    intansuhada@gmail.com

    Tqvm

    ReplyDelete
  57. salam...sayan nak borong 10 pasang keatas
    boleh email sy di atiqah _me2002@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  58. Ape syarat dropship n agent?email sy ainasakura86@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. email harga borong n katalog pd izatulshima.hashim@htlubricant.com.my

    ReplyDelete
  60. saya berminat nk beli secara borong, nk tau brp hrganya dan paling minimum brp
    pasang sy blh beli....izzintisarresources@gmail.com

    ReplyDelete
  61. salam... sy bminat utk tahu brp harga yg blh sy dpt kalo retail... blh hantar kn sy maklumat detail pd sy cintalaura_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. Salam.. blh sy thu detail utk mnjadi dropship?
    email me : missnurul_73@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. salam~ harga borong tuk telekung tue berapa ?
    bley email saya detail tuk jadi dropship
    sokdar.fatin@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Hrga borong tuk tdng brape?? Bley email sy eiyla_dayana@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. boleh email saya azeyan78@yahoo.com details

    ReplyDelete
  66. Harga borong berapa? Saya Nur, jan19_mignon@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Sy nk beli secara borong.. Tlg email kn detail mcm mana nk order sekali dengan address kalau nak amik direct. Email sy : babybie@hotmail.com.

    ReplyDelete
  68. Harga borong brp ye..tlog emelkan ke amizah_rosli@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  69. sy nk bli secara borong..pm harga ke aziq_syahira@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  70. Sy nk thu detail coz buy borong email kn ke nuraimidamia@ymail.com

    ReplyDelete
  71. sy nk beli borong...bleh bg detail ke acnurulain@gmail.com tq....

    ReplyDelete
  72. Bgi detail harga borong ke dhiyaliezz@gmail.com

    ReplyDelete
  73. Bg detail harga b0r0ng pada email saya afeza_sartorius@yahoo.com

    ReplyDelete
  74. Bagi detail harga borong utk 30 psg telekung ke hjhashi@yahoo,com

    ReplyDelete
  75. saya nak membuat projek amal membekalkan telekung percuma kpd tempat tempat sbg wakaf. Saya nak dapatkan harga ejen, bantulah saya utk beramal jariah. hubungi saya mayprima.com@gmail.com

    ReplyDelete
  76. Email harga borong deandradelcyna@gmail.com

    ReplyDelete

Share It