Friday, November 7, 2014

Limited Edition : Telekung Adawiyah

Assalamualaikum..

Terkini!
Telekung Adawiyah

Telekung Adawiyah ini merupakan telekung yang ada motif manik2 atas material lycranya.
Walaupun dikatakan mempunyai manik, tetapi ianya tidak akan tanggal atau tercabut?

Pelik kan? kalau tengok rupanya memang rasa macam manik tu tak tahan. Tapi ketahuilah bahawa manik yg dilekat tu TAKKAN TANGGAL atau TERCABUT langsung! walaupun dibasuh guna mesin basuh!

Kalau apa yg admin katakan ni tak benar.. bolehlah dipulangkan dan duit anda dikembalikan 100%


Friday, March 28, 2014

MARYAM - inner neck berdagu -

Inner neck yang super duper comfy atau selesa.. kami perincikan dengan material yang sangat2 terbaik.. antara kelebihan inner neck berdagu MARYAM ini ialah :






 Ada 10 warna berbeza,,,


1. maroon
2. blue
3. cream
4. pink
5. lite grey
6. deep grey
7. purple
8. choc
9. black
10. green

ZAHARAH - Telekung yang ada tangan dan kepala sekali -

Salamz..

Telekung ZAHARAh merupakan sejenis telekung yang kami buatkan sekali tangan dan ia juga ada dicantumkan kepala sekaligus. ZAHARAH boleh dipakai solat memandangkan strukturnya yang loose atau longgar pada badan, lengan dan leher.

Ramai yang dah pakai ZAHARAH kami semasa menunaikan umrah dan haji... alhamdulillah...ia merupakan pakaian yang amat praktikal dan selesa semasa di sana kerana berlaku banyak pergerakan dan bimbang akan aurat yg mungkin terlihat akibat pergerak2 tersebut..

maka tak pelu bimbang ya... sbb zaharah kami ini inshaAllah sangat memenuhi spesifikasi telekung yang serba moden dan inovatif. untuk makluman..kami hanya jual bahagian atasannya sahaja.. tiada kain disediakan. (^^)

Buat masa ni kami hanya ada ZAHARAH warna :
1. Hitam
2. Putih
3. Kelabu
4. Ungu gelap

Warna-warna lain kami terima...tapi preorder ya ^^ (preorder ambil masa 14 hari bekerja)













Wednesday, February 26, 2014

Bazaar time!!! : The Red Carpet Strand Kota Damansara

salamz...
Sejak nur's collection ni ditubuhkan hampir dua tahun lebih yang lalu.... ini first time kami akan join BAZAR....iye betulll tak tipu...first time ni..... so..kami akan bawa semua koleksi telekung2 kami yang super duper best...selesa...cantik..cun dan inovatif ni ke sana... JAMEELAH PREMIUM, LEA THURAYYA, ZAHARAH, HANNA dan our new collection MARYAM!!! semua pada harga diskaun tak masuk akal punya....dahla harga promosi...dapat lagi FREEGIFT yang memang takkan dapat tempat lain...lagi....eh...kena dtgla untuk tau apa lagi surprise kami nak bagi.... memang berbaloi2 pada siapa yang datang... .semua2 jelitawan dan rupawan, abg kakak adik makcik pakcik... yang free ujung minggu ni... jemput datang tau...come and meet our team kat sana ya.. (^^).. wuhooo....berkobar2 lain macam eh... haha... see ya...

p/s : tolong2 sebarkan ya... ^^

Saturday, February 8, 2014

Jameelah SUPER VALUE

Assalamualaikum..Apa khabar semua.... kami nak umumkan bahawa kami juga sekarang dah ada koleksi untuk TELEKUNG SUPER MURAH!!!

Pada yang suka dengan kualiti Jameelah premium kami... macam biasa ia ada di SINI.. boleh tgok2 cuci mata..

Pada yang suka telekung lycra pada harga yang lebih murah boleh tgok entry ini ya....

So apa bezanya?? mmg ramai yg akan tnya sebab range harganya yg berbeza...

Jameelah Super Value:

Antara kelainannya ialah...
1. materialnya lebih ringan
2. kelim tepi biasa (xde karipap atau kelim bergaya)
3. kain jarang sedikit (untuk wana gelap x jarang )

Tapi disebabkan kelainan2 ini... ia dtg juga dengan pelbagai kelebihan....
1. ringan mudah dibawa travel
2. boleh direnyuk2
3. bhgian kepala yg freesize dan kemas (xnmpk anak rambut)

Warna yang ditawarkan adalah seperti berikut...









Wednesday, January 1, 2014

Cara memakai HANNA - ready for solat hijab

Dah ada pilihan... tak tau pulak macam mana nak pakai HANNA .. mudah aje ye kawan2... ini kan tudung telekung terbaik abad ini... so cara nk pakai juga x susah...



HANNA - Ready for Solat Hijab

NEW!!!! sempena 2014 arini... koleksi HANNA - ready for solat hijab - dah berada dipasaran ... (^^)
Hanna.... merupakan koleksi telekung kami yang boleh dijadikan telekung untuk solat...dan pada masa yang sama boleh diadaptasikan untuk menjadi TUDUNG atau HIJAB buat muslimah di luar sana.

Tudung Telekung atau Ready for solat hijab ini direka khas untuk memudahkan muslimah di luar sana...

1) tidak perlu bawa extra beg (untuk telekung)
2) tidak perlu beratur panjang untuk tunggu telekung solat di tempat awam
3) menghindari masalah telekung berbau di tempat awam
4) Tudung labuh yang boleh diselaraskan ikut kemahuan individu (semestinya menutup dada)
5) Tidak Jarang
6) Tidak melekap pada dada kerana tebal

Muslimah hanya perlu sediakan sepasang stokin yang bersih dan pastikan HANNA yg dipakai ini..sentiasa bersih dari sebarang najis sebelum mula solat.












Share It